Biodanza feesten

Biodanza met Hellen

Biodanza Feest

Zaterdag 26 oktober in Duiven


Op zaterdag 26 oktober organiseren wij weer een gezellig Biodanzafeest. Omdat de zaal in Velp niet beschikbaar was, dansen we deze maand in DUIVEN: 't Muziekhuus, Visserlaan 39, gratis parkeren. Station op loopafstand. Wil jij met ons mee dansen? Voel je dan van harte welkom om te komen. Kan je pas op het laatste moment beslissen? Aarzel niet, kom gewoon gezellig mee dansen, de deur blijft open.Iedereen is welkom. We dansen vanuit ons hart en niet met aangeleerde pasjes. Ook mensen met geen of weinig Biodanza ervaring zijn van harte welkom om mee te dansen. Het is leuk om te ervaren dat de vaste groep steeds groter wordt maar er iedere maand ook weer nieuwe gezichten verschijnen. Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen.

 

Wij wensen jullie allemaal een zonnige herfst en tot dans.Locatie: 't Muziekhuus (verenigingsgebouw), Visserlaan 39 in Duiven. Gebruik voor navigatie: Jongkindstraat 1 Duiven. Dit is tegenover onze locatie.


Lopend vanaf het station: ruim 5 minuten

Als je met je rug naar het station staat, ga je links. Je loopt tot de rotonde, daar steek je recht over. Na circa 100 meter zie je aan je rechterhand een verenigingsgebouw waar "t Muziekhuus deel van uit maakt. De ingang bevindt zich op de rechter parkeerplaats.


Tijd: inloop vanaf 19:30 uur. Start vivencia door Hellen en Frans 20:00 – 22:00 uur. Vanaf 22:00 – 24:00 uur vrij dansen met DJ Frans.


Prijs: € 17,50.  Alleen workshop: € 15,00. Alleen vrij dansen: € 12,50. Voor mensen met een minimum inkomen: € 15,00. Hele avond staat er gratis: water - thee - sapjes - koekjes - zoutjes. Er wordt GEEN alcohol geschonken en wij vragen jullie om zelf ook geen alcohol mee te nemen. Een beetje anders, maar anders is leuk. Voel je welkom om in Duiven met ons mee te dansen.Aanmelden: via Facebook of kom gewoon langs. Weet je pas op het laatste moment of je mee kan dansen dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom.


Info: Hellen Petterson  hellenpetterson@live.nl of 06-34298138Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie weer op de dansvloer te mogen ontmoeten.


Maak vrienden en vriendinnen ook enthousiast om mee te gaan zodat we met een grote groep dansende zielen op de dansvloer staan.


Laat ook op Facebook even weten dat je komt. En help ons mee om meer bekendheid om dit feest te geven.


Zonnige groet en tot dans,


Hellen Petterson &  Frans KnepfléBiodanza Feesten 2019

Zaterdag 30 november in  Velp

Zaterdag 21 december in Velp


Biodanza Feesten 2020

Zaterdag 25 januari

Zaterdag 22 februari

Zaterdag 28 maart

Zaterdag 25 april

Zaterdag 23 mei

Zaterdag 27 juniPrijs, locatie en tijden; zoals bij bovenstaand feest.


Zaterdag 27 juni 2020 is de laatste keer helaas dat we in Zalencentrum Parkstaete ons feest kunnen geven. Parkstaete verdwijnt en daarmee helaas ook onze mooie danslocatie. Mochten jullie goede ideeën hebben voor een andere locatie (dansruimte en chil/praatruimte) dan horen we dat graag van jullie. Alvast bedankt voor het meedenken.

Contact


Hellen Petterson

 

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl


Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen