Biodanza Matinee

Biodanza met Hellen

Zondag 10 november

Samen Dansen en Eten


Maandelijks op zondagmiddag in Duiven


"Loslaten"


Voor alle Biodanza-Levensgenieters.


Houd jij van Biodanza en van gezellig samen eten dan is de “Biodanza Matinee” zeker iets voor jou.

 


We starten met een heerlijke vivencia. Daarna volgt er een gezellig Potpuck Diner. Iedere keer weer een overvloed aan heerlijks.En het thema waarmee we gaan dansen is "Loslaten"

We zitten volop in de Herfst, de tijd dat de natuur ons laat zien hoe natuurlijk het is om los te laten. Bladeren vallen van de bomen, komen op de grond en worden uiteindelijk humus, voeding voor al het leven dat in de lente weer tevoorschijn komt. De natuur laat zien dat loslaten, transformatie is. Niets gaat verloren, maar dat wat ons niet meer dient, kan getransformeerd worden in voeding voor wat gaat komen.

 

Loslaten is ook ruimte creëren. Ruimte om in te leven. Ruimte die niet direct weer ingevuld hoeft te worden.

 

Voel eens voor jezelf, nu je dit leest, wat zou jij los willen laten? Schrijf eens 3 dingen op. Kijk er nog eens naar en kies dan 1 ding uit. En voel eens wat dit loslaten jou voor geschenken kan gaan geven. En laat dan ook dit weer helemaal los.

 

Loslaten heeft ook alles met “vertrouwen” te maken. Als we vertrouwen in het leven, vertrouwen in onszelf is het niet meer belangrijk om overal controle over te hebben. Weten, dat het “hoe dan ook” al goed is.

 

Hoe meer we leren loslaten in vertrouwen, hoe meer we onbevangen, enthousiast en blij door het leven kunnen bewegen. Er is meer ruimte voor de sprankeling van het onverwachte, toegeven aan impulsen, go with the flow. Energie kan makkelijker stromen. Dingen kosten minder energie. We zijn dan meer ontvankelijk voor alles wat het leven al naar ons toe laat bewegen. Het leven wordt avontuurlijker en vanuit een diep vertrouwen kunnen we ons eraan overgeven en er in meebewegen.

 

Voel jij je geraakt door dit thema? Voel jij ook dit verlangen naar “loslaten”? Je bent van harte welkom om met ons mee te dansen.De Biodanza Matinee is niet zo grootschalig als ons maandelijkse feest in Velp. Gemiddeld zijn we met circa 20 mensen, iedere keer weer een hele fijne groep.


Deze middag is bedoeld voor mensen met Biodanza ervaring, minimaal een half jaar. Twijfel je .... bel me dan even.  Voel je vrij om  jouw vrienden ook uit te nodigen  om met ons mee te dansen of laat het ze via Facebook weten.Tijden

13:30 uur: inloop met thee en wat lekkers

14:00 – 16:30 uur: Biodanza vivencia

17:00 – 18:45 uur: Pot Luck Diner (neem jouw favoriete gerecht mee om samen te eten)Jouw bijdrage: € 17,50 / mensen met een minimum inkomen € 15,00. Fijn als je het gepast mee neemt. Wij nemen GEEN briefjes van € 100,00 aan. Er staat voor iedereen gratis water en thee, bekers zijn aanwezig.


Zelf meenemen: fleecedeken – jouw favoriete gerecht voor het samen eten – bord, bestek en soepkom. Bekers zijn aanwezig. Er is een 2 pits electrische kookplaat om soep op te warmen. Fijn als je een plastic zak mee neemt om je vuile spullen weer mee in terug te nemen.


Locatie: ‘t Muziekhuus – Visserlaan 39 in Duiven (bij Arnhem). Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos".


LET OP!!! Kom je met de auto en gebruik je navigatie: toets Jongkindstraat 1 Duiven in (want navigatie brengt je vaak naar de verkeerde plek als je Visserlaan 39 intoetst). Precies tegenover Precies  tegenover de Jongkindstraat ligt het verenigingsgebouw waarin het muziekhuus zit (Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos"). Ingang Muziekhuus is op de rechter parkeerplaats (gratis parkeren, ook in omliggende straten).


‘t Muziekhuus is ook per trein bereikbaar, station Duiven. Als je met je rug naar de voorkant van het station staat (het pleintje waar de leeuw op staat), loop je naar links de straat in (straat die voor het station loopt) – bij 1e rotonde rechtdoor – dan circa 50 meter later ligt het vereningingsgebouw aan je linker hand – de ingang van ‘t Muziekhuus ligt aan de rechter parkeerplaats. Maximaal 10 minuten lopen.


Aanmelden: fijn als je via Facebook laat weten dat je komt. Je mag me ook een mailtje sturen: info@biodanzamethellen.nl. Weet je pas op het laatste moment of je mee kan dansen dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom. De deur sluit als we met de vivencia beginnen.


Vind je dit een leuk initiatief dan kan je me helpen door het op jouw Facebook pagina te delen of jouw vrienden bij het evenement uit te nodigen. Alvast bedankt.


Ik heb  veel  zin om zondag 10 november weer met jullie te dansen en te eten.Liefs en tot dans,


Hellen Petterson en team: Leo van Vliet, 
Biodanza Matinee  2019

Zondag 8 december


Prijs, locatie en tijden; zoals bij bovenstaand feest.

Contact


Hellen Petterson

 

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl


Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen