Biodanza Matinee

Biodanza met Hellen

Zondag 10 maart

Samen Dansen en Eten

 

Maandelijks op zondagmiddag in Duiven

 

"Early spring"

Het verlangen om tevoorschijn te komen.

Voor alle Biodanza-Levensgenieters.

 

Houd jij van Biodanza en van gezellig samen eten dan is de “Biodanza Matinee” zeker iets voor jou.

 

We starten met een heerlijke vivencia. Daarna volgt er een gezellig Potpuck Diner. Iedere keer weer een overvloed aan heerlijks.

 

Als je naar buiten gaat zie je dat overal het nieuwe leven tevoorschijn komt: krokusjes – narcissen – allerlei onkruidjes – blaadjes die al tevoorschijn komen. We hebben al hele mooie zonnige dagen gehad. De zon lokt ons ook naar buiten, wil weer gevoeld worden op onze blote huid. En de lente mag ook in ons zijn doorwerking hebben. Ook wij mogen letterlijk en figuurlijk tevoorschijn komen vanuit de winter. Het verlangen weer voelen om tevoorschijn te komen. Een energie vol verwachting – blijdschap – een explosie aan levensenergie. Ik voel de lente aan alle kanten kriebelen in mezelf en krijg er een heerlijk vrolijk gevoel van. Als jij je ook geraakt voelt door de lente-energie dan ben je van harte welkom om mee te dansen. Enne … met een beetje geluk kunnen we na het dansen samen buiten in het gras gaan eten. So …. let’s dance with the spring. En neem gerust jouw Biodanzavrienden en vriendinnen mee.

 

De Biodanza Matinee is niet zo grootschalig als ons maandelijkse feest in Velp. Gemiddeld zijn we met circa 20 mensen, iedere keer weer een hele fijne groep.

 

Deze middag is bedoeld voor mensen met Biodanza ervaring, minimaal een half jaar. Twijfel je .... bel me dan even. Voel je vrij om jouw vrienden ook uit te nodigen om met ons mee te dansen of laat het ze via Facebook weten.

 

 

Tijden

13:30 uur: inloop met thee en wat lekkers

14:00 – 16:30 uur: Biodanza vivencia

17:00 – 18:45 uur: Pot Luck Diner (neem jouw favoriete gerecht mee om samen te eten)

 

 

Jouw bijdrage: € 17,50 / mensen met een minimum inkomen € 15,00. Fijn als je het gepast mee neemt. Wij nemen GEEN briefjes van € 100,00 aan. Er staat voor iedereen gratis water en thee, bekers zijn aanwezig.

 

Zelf meenemen: fleecedeken – jouw favoriete gerecht voor het samen eten – bord, bestek en soepkom. Bekers zijn aanwezig. Er is een 2 pits electrische kookplaat om soep op te warmen. Fijn als je een plastic zak mee neemt om je vuile spullen weer mee in terug te nemen.

 

Locatie: ‘t Muziekhuus – Visserlaan 39 in Duiven (bij Arnhem). Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos".

 

LET OP!!! Kom je met de auto en gebruik je navigatie: toets Jongkindstraat 1 Duiven in (want navigatie brengt je vaak naar de verkeerde plek als je Visserlaan 39 intoetst). Precies tegenover Precies tegenover de Jongkindstraat ligt het verenigingsgebouw waarin het muziekhuus zit (Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos"). Ingang Muziekhuus is op de rechter parkeerplaats (gratis parkeren, ook in omliggende straten).

 

‘t Muziekhuus is ook per trein bereikbaar, station Duiven. Als je met je rug naar de voorkant van het station staat (het pleintje waar de leeuw op staat), loop je naar links de straat in (straat die voor het station loopt) – bij 1e rotonde rechtdoor – dan circa 50 meter later ligt het vereningingsgebouw aan je linker hand – de ingang van ‘t Muziekhuus ligt aan de rechter parkeerplaats. Maximaal 10 minuten lopen.

 

Aanmelden: fijn als je via Facebook laat weten dat je komt. Je mag me ook een mailtje sturen: info@biodanzamethellen.nl. Weet je pas op het laatste moment of je mee kan dansen dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom. De deur sluit als we met de vivencia beginnen.

 

Vind je dit een leuk initiatief dan kan je me helpen door het op jouw Facebook pagina te delen of jouw vrienden bij het evenement uit te nodigen. Alvast bedankt.

 

Ik heb veel zin om zondag 10 maart weer met jullie te dansen en te eten.

 

 

Liefs en tot dans,

 

Hellen Petterson

 

 

 

Biodanza Matinee 2019

Zondag 7 april

Zondag 7 juli

Zondag 15 september

Zondag 13 oktober

Zondag 10 november

Zondag 8 december

 

Prijs, locatie en tijden; zoals bij bovenstaand feest.

Contact

 

Hellen Petterson

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl

 

Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen