Biodanza in de Natuur: maandag 21 mei / 2e pinksterdag

Biodanza met Hellen

 

 

Biodanza in de Natuur

 

Door Hellen Petterson en Kim van der Klis

Maandag 21 mei 2018

2e pinksterdag

 

"Spirit of Life"

 

Op 2e pinksterdag, maandag 21 mei nemen we je mee voor een verdiepende biodanzadag in de natuur op een mooie plek op de Veluwe (Ugchelen).

 

We verbinden deze dag met de "Spirit of Life". Ons levensvuur dat ons laat stralen, dat ons aanzet om in beweging te komen. Ons levensvuur waarmee we ook weer andere kunnen aanraken en in beweging zetten, enthousiast kunnen maken voor het leven.

 

We gaan het opnieuw ontluikende leven en liefde vieren in onze dans, diep verbonden met de natuur, met al het leven. We dansen buiten op de aanwezige ‘muziek’ van de natuur. De uitnodiging is om al je zintuigen te openen: voel de wind door je haren, de zon op je huid, eventuele regenspatjes. Ruik de planten, hoor de vogels. Zie, hoor en ervaar de insecten. De aarde en de takjes onder je voeten. Met onze aanwezigheid zijn we een deel van de natuur. Ook wij zijn natuur, geboren uit de natuur, gevoed door de natuur, met onze eigen geur, smaak, geluid, afmetingen etc etc. Even helemaal die eenheid te voelen met alles wat leeft en daarmee te landen in het eeuwige moment van Hier & Nu.

 

Door je intuïtief te verbinden met de natuur, de bomen, de planten, de vogels, de aarde, de zon kom je weer tot rust in de drukte van het bestaan. En in die rust kom je weer tot jezelf. Door ten diepste de essentie van de natuur te ervaren, keer je terug naar je eigen essentie. De ziel van de natuur weerspiegelt de ziel in jou.

 

Wij geven deze dag vanuit onze liefde voor biodanza, onze liefde voor de natuur en onze overtuiging dat de natuur een helende werking heeft op mensen. Door je bewust een hele dag te verbinden met de natuur om je heen kunnen er kleine wondertjes gebeuren in jezelf. Verwonder jezelf over de wonderen van de natuur, wees dankbaar voor jouw eigen leven en al het leven om je heen. Laat jouw innerlijke zon, door de kracht van verwondering en dankbaarheid nog meer gaan stralen.

 

Wij kijken ernaar uit om je mee te nemen in deze unieke danservaring in de natuur.

 

Nodig via FACEBOOK ook jouw Biodanzavrienden en -vriendinnen uit. Alvast bedankt.

Programma

10:30 uur aankomst met koffie, thee en wat lekkers. Even landen met elkaar.

11:00 uur 1e vivencia in de natuur

13:30 uur gezamenlijke lunch

15:00 uur 2e vivencia in de natuur

18:00 uur proberen we klaar te zijn

 

Omdat we in de natuur dansen, hanteren we deze dag ook een organische tijd. We proberen uiterlijk 18:00 uur klaar te zijn. Maar we willen je vragen ruimte in te plannen zodat er geen stress ontstaat als het wat later wordt. Als het mogelijk is, creëer dan tijd voor jezelf om deze ervaring rustig na te laten werken, dan heb je er langer plezier van.

 

Zorg ook dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat we niet op je hoeven te wachten als we naar de dansplek gaan lopen.

 

 

Jouw bijdrage

€ 45,00. Mensen die wekelijks meedansen in de groepen van Hellen en Kim betalen € 42,50. Mensen met een minimum inkomen mogen voor €40,00 mee dansen. Betaling op rekeningnummer: NL47TRIO 0338 7226 10 t.n.v. Kim van der Klis onder vermelding van jou voor- en achternaam en "Biodanza in de natuur, 21 mei. Indien je pas op het laatste moment kan beslissen of je erbij bent, dan svp contant en gepast aan het begin van de dag betalen.

 

 

Locatie

Otterloseweg 116 in Ugchelen. Verzamelpunt op de parkeerplaats bij Staatsbosbeheer. Wij zullen bij de afslag een karton met "Biodanza" erop neerzetten.

 

Vervoer: er zijn mogelijkheden om met Hellen (vanuit Zevenaar) en met Kim (vanuit Arnhem) mee te rijden. Houd er wel rekening mee dat wij natuurlijk eerder aanwezig moeten zijn. Wil je hier gebruik van maken neem dan op tijd contact met ons op.

Aanmelden

Je dient je vooraf even per email aan te melden om zeker te zijn van je plaatsje deze dag. Aanmelden en info bij: Hellen Petterson / info@biodanzamethellen.nl / 06-34298138 of 0316-341393. Het is leuk als je je ook bij het Facebook evenement als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.

 

Zelf meenemen

Picknickkleed en wat lekkers (je favoriete gerecht) om tijdens de lunch met elkaar te delen. Eigen waterflesje(s).

 

Zorg dat je makkelijke kleding, in laagjes aan hebt, aangepast aan het weer van de dag. Schoenen die makkelijk zitten. We dansen niet op blote voeten. Eventueel een stuk plastic om op te zitten. Zorg dat je voldoende water bij je hebt. Bij aankomst zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers.

Contact

 

Hellen Petterson

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl

 

Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen