Biodanzadag 6 juni - Sensueel genieten - Hellen en Geny

Biodanza Verdiepingsdag


door Hellen Petterson & Geny Wuestman

Gouda


zaterdag 6 juni 2020"Sensueel genieten"


Sensualiteit mag er weer zijn. We zijn het weer aan het her-ontdekken. We mogen ervaren dat het ons in een rijkelijke flow van overvloed, creatie en genieten

brengen kan.


Wij zijn als mens van nature sensuele wezens. We kunnen er soms zo beladen over doen maar sensualiteit hoort bij het leven. Het geeft kleur, vitaliteit en zingeving. Het brengt ons in een flow van overvloed en creatie. En voor wie het (nog) niet zo ziet is het misschien tijd voor een herontdekking. Dat begint misschien wel met ons te laten toestaan om er van te kunnen genieten.


Sensualiteit gaat over lichamelijke sensaties in je hele lichaam. Zoals het voelen van gras onder je voeten of de wind door je haren. Om dat echt te kunnen ervaren gaan we ieder celletje wakker schudden. Tegelijk opent ons hart. Onze ogen gaan stralen. Als we in zo’n staat van genieten zijn, komt je lijf vanzelf in de ontspanning. De levensenergie gaat daar gemakkelijker door stromen. Blokkades lossen zachtjes op, eventuele pijntjes worden minder, die maken plaats voor een algehele sensatie van vitaliteit.


Bovendien brengt het ons helemaal in het ‘hier en nu’, het moment waarin genieten het enige is wat ons bezighoudt. Om dit te bereiken hebben we bijna niets meer dan onszelf nodig. We mogen ons lichaam weer als genotvol ervaren. En hoe fijn is het dan als je deze energie van sensueel genieten ook kunt delen met anderen.


Hellen en Geny zullen je op deze dag begeleiden in de dans naar deze ultieme beleving. Je bent van harte uitgenodigd om mee te dansen en jouw sensualiteit opnieuw te ontdekken of nog verder te ontdekken.


We kijken uit naar je komst. Natuurlijk zijn je (biodanza)vrienden en vriendinnen ook van harte welkom. Aarzel niet om deze prachtige gelegenheid ook bij hen onder de aandacht te brengen. We vinden het heel fijn als je er bij bent. Deel het op Facebook .... alvast bedankt.


Deze dag is voor mensen die al Biodanza ervaring hebben. Twijfel je? Bel één van ons even om te overleggen.Van ons een sensueel genietende groet en ...

graag tot Dans,


Hellen  &  Geny
Programma

10:00 uur               aankomst met koffie, thee en wat lekkers.

10:30 uur               1e vivencia

12:30 uur               samen lunchen

15:00 uur               2e vivencia  (tot uiterlijk 18:00 uur)Jouw bijdrage

€ 50,00 en jouw favoriete gerecht voor de gezamenlijke maaltijd. Mensen uit de wekelijkse groepen van Hellen of Geny betalen € 40,00. Mensen met een minimum inkomen kunnen deze dag mee doen voor € 40,00. Betaling contant en gepast aan de zaal. Wij nemen geen briefjes van € 100 aan.


Locatie

"De Balzaal". Voormalige Prins Willem Alexander Kazerne. Groen van Prinsterersingel 44 in Gouda. Gratis parkeren achter het hek. Ingang aan de zijkant. "De Balzaal" is een prachtige locatie waar we op een houten vloer dansen. Heel sfeervol aangekleed. Onze eigen bar en keuken. Er wordt hier iedere week Biodanza gedanst, dus de energie is geweldig. Dit is ook de locatie waar "Biodanzaschool Rotterdam" de opleidingsweekenden geeft.

 

Aanmelden

Het is fijn als je  je vooraf even aanmeld zodat je zeker bent van je plaatsje deze avond. Maximaal 30 deelnemers. Aanmelden en info bij: Hellen Petterson / info@biodanzamethellen.nl / 06-34298138. Meld je bij het Facebook evenement ook aan als deelnemer, alvast bedankt.


Zelf meenemen

Jouw favoriete gerecht om samen te delen tijdens de lunch.


Enne natuurlijk ... jouw sensualiteit ... mmm