Biodanza in de Natuur: zondag 17 meiBiodanza in de Natuur


Door Hellen Petterson en Kim van der Klis

Zondag 17 mei 2020"Spirit of Nature"


Uiteraard gaat deze dag alleen door als het RIVM weer heeft aangegeven dat het toegestaan is om met meerdere mensen bij elkaar te komen.

Ervaar de kracht van de natuur tijdens deze Biodanza verdiepingsdag midden op de Veluwe. We dansen de hele dag in stilte in het bos op de ‘muziek’ van de natuur: ruisende bladeren, fluitende vogels, aanzwellende wind, tjirpende krekels.....


Veel mensen leven tegenwoordig in en rond de stad en zijn de verbinding met de natuur meer en meer kwijtgeraakt. Door Biodanza in de natuur kun je die verbondenheid weer her-ontdekken. We zijn verbonden met de aarde, de zon, de wind, het water in de grote kringlopen van het leven. Binnen het universum is alles met elkaar verbonden in perfecte harmonie. Het leven gaat continu door in een proces zonder begin en zonder einde. Alles leeft, alles is verbonden, alles stroomt, alles transformeert, alles is energie. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren als we in de natuur zijn bijvoorbeeld wanneer het zonlicht magisch door de bladeren van de bomen valt in stralen naar beneden.


Ondergedompeld in de natuur kunnen we ons ten diepste verbinden met al het leven om ons heen en daarmee ook met het leven in ons. Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga opgeladen en verstild weer naar huis na deze verdiepingsdag!

Fijn als je je ook bij het Facebook evenement als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.


NB: we hebben beiden de officiële extensie Biodanza in de Natuur gevolgd en geven deze dag vanuit de theorie van en met dansen uit deze extensie.

 

Programma

10:30 uur               aankomst met koffie, thee en wat lekkers. Even landen met elkaar.

11:00 uur               1e vivencia in de natuur

14:00 uur               gezamenlijke potluck lunch

15:00 uur               2e vivencia in de natuur

18:00 uur               afsluiten.


Omdat we in de natuur dansen, hanteren we deze dag ook een organische tijd. We proberen uiterlijk 18:00 uur klaar te zijn. Maar we willen je vragen ruimte in te plannen zodat er geen stress ontstaat als het wat later wordt. Als het mogelijk is, creëer dan tijd voor jezelf om deze ervaring rustig na te laten werken, dan heb je er langer plezier van.


Zorg ook dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat we niet op je hoeven te wachten als we naar de dansplek gaan lopen.Jouw bijdrage

€ 45,00. Mensen die wekelijks meedansen in de groepen van Hellen en Kim betalen € 40,00. Mensen met een minimum inkomen mogen voor €40,00 mee dansen. Betaling op rekeningnummer: NL47TRIO 0338 7226 10 t.n.v. Kim van der Klis onder vermelding van jou voor- en achternaam en "Biodanza in de natuur, 17 mei. Indien je pas op het laatste moment kan beslissen of je erbij bent, dan svp contant en gepast aan het begin van de dag betalen.Locatie

Otterloseweg 116 in Ugchelen. Verzamelpunt op de parkeerplaats bij Staatsbosbeheer. Wij zullen bij de afslag een karton met "Biodanza" erop neerzetten.


Vervoer: er zijn mogelijkheden om met Hellen (vanuit Zevenaar) en met Kim (vanuit Arnhem) mee te rijden. Houd er wel rekening mee dat wij natuurlijk eerder aanwezig moeten zijn. Wil je hier gebruik van maken neem dan op tijd contact met ons op.

 

Aanmelden

Je dient je vooraf even per email aan te melden om zeker te zijn van je plaatsje deze dag. Aanmelden en info bij: Hellen Petterson / info@biodanzamethellen.nl / 06-34298138. Het is leuk als je je ook bij het Facebookevenement  als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.


Zelf meenemen

Picknickkleed en wat lekkers (je favoriete gerecht) om tijdens de lunch met elkaar te delen. Eigen waterflesje(s).


Zorg dat je makkelijke kleding, in laagjes aan hebt, aangepast aan het weer van de dag. Schoenen die makkelijk zitten en sokken die je over je broek kunt trekken (ivm insecten/teken). We dansen niet op blote voeten. Eventueel een stuk plastic om op te zitten. Zorg dat je voldoende water bij je hebt. Bij aankomst zorgen wij voor wat te drinken en wat lekkers. En na afloop zorgen wij ook voor wat te drinken en wat te eten zodat iedereen weer goed naar huis kan gaan.