Biodanza in de natuur: zaterdagochtend 4 september 2021Biodanza dag in de Natuur


Door Kim van der Klis

Zaterdag 4 september 2021"Één met de natuur"


Ervaar de kracht van de natuur tijdens deze Biodanza vivencia midden op de Veluwe. We dansen in stilte in het bos op de ‘muziek’ van de natuur: ruisende bladeren, fluitende vogels, aanzwellende wind, tjirpende krekels.....


Veel mensen leven tegenwoordig in en rond de stad en zijn de verbinding met de natuur meer en meer kwijtgeraakt. Door Biodanza in de natuur kun je die verbondenheid weer her-ontdekken. We zijn verbonden met de aarde, de zon, de wind, het water in de grote kringlopen van het leven. Binnen het universum is alles met elkaar verbonden in perfecte harmonie. Het leven gaat continu door in een proces zonder begin en zonder einde. Alles leeft, alles is verbonden, alles stroomt, alles transformeert, alles is energie. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren als we in de natuur zijn bijvoorbeeld wanneer het zonlicht magisch door de bladeren van de bomen valt in stralen naar beneden.


Ondergedompeld in de natuur kunnen we ons ten diepste verbinden met al het leven om ons heen en daarmee ook met het leven in ons. Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga opgeladen en verstild weer naar huis na deze verdiepende vivencia in de natuur!

Fijn als je je ook bij het Facebook als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.


NB: we hebben beiden de officiële extensie Biodanza in de Natuur gevolgd en geven deze vivencia vanuit de theorie van en met dansen uit deze extensie.

 

Programma

10:15 uur               aankomst op parkeerplaats

10:30 uur               start eerste vivencia in de natuur

                               


Omdat we in de natuur dansen, hanteren we een organische tijd. We willen je vragen ruimte in te plannen zodat er geen stress ontstaat als het wat later wordt. Als het mogelijk is, creëer dan tijd voor jezelf om deze ervaring rustig na te laten werken, dan heb je er langer plezier van.


Zorg ook dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat we niet op je hoeven te wachten als we naar de dansplek gaan lopen.Jouw bijdrage

€ 20,00. Betaling op rekeningnummer: NL47TRIO 0338 7226 10 t.n.v. Kim van der Klis onder vermelding van jou voor- en achternaam en "Biodanza in de natuur, 4 september. Indien je pas op het laatste moment kan beslissen of je erbij bent, dan svp contant en gepast betalen bij aankomst.Locatie

Veluwe. Na je aanmelding ontvang je de juiste locatie met een routebeschrijving.


 

Aanmelden

Je dient je vooraf even per email aan te melden om zeker te zijn van je plaatsje deze dag. Aanmelden en info bij: Kim van der Klis / info@biodanzametkim.nl. Het is leuk als je je ook bij het facebookevenement als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.


Zelf meenemen

flesjes water en een kleedje. Zonnecrème, petje en dat wat nodig is waardoor jij je lekker voelt.


Zorg dat je makkelijke kleding, in laagjes aan hebt, aangepast aan het weer van de dag.


Wij kijken er naar uit om je mee te nemen in deze prachtige ervaring in de natuur.Hartegroet en tot dans,


Hellen Petterson en Kim van der Klis


Hellen zal er deze dag niet bij zijn omdat zij herstellende is van Corona die ze op 1 augustus heeft opgelopen. Gelukkig niet meer besmettelijk maar op dit moment nog een zeer beperkte energie.