Doetinchem, woensdagavond

Biodanza met Hellen

Wekelijkse groep Doetinchem

Nieuwsbrief woensdagavond

* verplicht veld


Yesss, vanaf 1 juli mogen we weer binnen dansen en zelfs in contact met elkaar.


Denk bij bovenstaande zaal even de tafeltjes weg en onze heerlijke dansruimte verschijnt. Ingang gebouw: gele deur aan rechter kant. Bij winkelcentrum. Heel veel gratis parkeerplaatsen.


Biodanza in de zaal: 22 en 29 juli

22 juli "Afrika": Ritme - Aarde - Stam - Zijn

29 juli "Brazilië": expressief - passievol - sensueel


Iedereen met Biodanza ervaring is van harte welkom om mee te dansen.

Je dient je vooraf even aan te melden via:

info@biodanzamethellen.nl


We dansen met maximaal 20 deelnemers.Tijd: 19:30 - 21:30 uur, inloop 19:15 uur


Locatie:

15 - 22 - 29 juli: "Culturele zaal" van Sporthal de Bongerd

De Bongerd 81 in Doetinchem

Gratis parkeren. Ligt links van winkelcentrum de Bongerd.

De zaal heeft een ventilatiesysteem dat voldoet aan de eisen die de RIVM op dit moment stelt. We hebben een heren- en een dameskleedruimte: beide voorzien van 1 toilet. Wasbak met pompje vloeibare handzeep en papieren handdoekjes. Bij binnenkomst van het gebouw kan je je handen desinfecteren. In de zaal zal ik voor desinfecterende handgel zorgen.
Jouw bijdrage

€ 15,00 / Minima € 12,50

Mensen uit mijn weekgroepen: leskaart

Maak jouw bijdrage over naar: NL82RABO0136241190 tnv H. Petterson onder vermelding van jouw voor- en achternaam en de datum. Kom je last minute (dan wel vooraf even bellen want met 20 deelnemers zijn we VOL) dan gepast contant betalen.We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes.


Zelf meenemen: flesje(s) drinken - fleecedekentje voor oefeningen op de grond- handdoekje voor zweten en handen wassen. Papieren zakdoekjes.


Coronavoorschriften:

Bij binnenkomst meld je je en zet een handtekening dat je verklaart niet ziek te zijn: niet verkouden - griep - benauwdheid - coronaverschijnselen. Dat je niet in quarantaine bent. Dat je geen zieke huisgenoten hebt.


Als je tijdens de les ziek wordt dan meld je dit bij mij en gaat direct naar huis.


Zorg dat je papieren zakdoekjes hebt om je neus te snuiten en nies altijd in armholte.


Tijdens de LES mogen we in contact met elkaar dansen. Vooraf en na afloop dienen we weer de 1,5 meter te respecteren.


Jouw aanmelding is tevens jouw akkoord met deze voorwaarden. Ik dank iedereen bij voorbaat voor de medewerking. Zo creëren we een veilige plek met elkaar.


Zie ook de Facebook evenementen:

22 juli: info facebook

29 juli: info facebook


Zie AGENDA voor exacte datums van de wekelijkse lessenBiodanza betekent letterlijk "Dans van het Leven" en het leven in al zijn facetten komt dan ook terug in de wekelijkse lessen. Biodanza wil een integratie bewerkstelligen tussen de 3 belangrijke centra in ons lichaam: ons hoofd, ons hart en onze buik. Die respectievelijk staan voor: ons denken, ons voelen en ons willen/handelen.


We bewegen op allerlei verschillende soorten muziek. Van snel tot langzaam, van jazz tot pop en van klassiek tot modern. Je danst afwisselend alleen, met zijn tweeën, in een groepje of met de hele groep. Je geeft op jouw eigen unieke wijze expressieve aan jouw beweging, jouw dans, binnen jouw mogelijkheden. Biodanza wil ons uit ons hoofd halen en weer terug brengen bij ons voelen. Dat is de reden dat we niet dansen met aangeleerde pasjes maar expressie geven vanuit wie we zijn in dit moment. Om dezelfde reden wordt je uitgenodigd om tijdens de les niet te praten. Praten zet ons in ons hoofd en haalt ons uit ons voelen.


In Biodanza leren we om in afstemming te zijn met onszelf en met de andere deelnemers. Zo creëren we een veilige, liefdevolle omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht kan komen.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen makkelijk zittende kleding te dragen waarin je je lekker kunt bewegen. Meerdere laagjes is vaak praktisch. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Weet je van jezelf dat je veel transpireert neem dan een extra shirtje en een handdoekje mee dat is voor jezelf en de ander aangenamer.


Wanneer

We dansen iedere woensdagavond van 19:30 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur


Nieuwe deelnemers

Omdat dit een gemengde groep is (gevorderde en mensen die nog niet zo lang dansen) hebben we besloten dat 1 x per maand nieuwe deelnemers in kunnen stromen. Neem even contact op om te overleggen wanneer dat het beste uitkomt. We maken GEEN gebruik van een proefles. De ervaring wijst uit dat je toch een paar lessen meer nodig hebben om te kunnen voelen of dit iets voor jou is. Vandaar onze introductiekaart van 5 lessen in 6 achtereenvolgende weken. Ben je 5 x achter elkaar geweest dan kan je week 6 GRATIS meedansen. We hebben een leuke open groep dus voel je welkom en dans met ons mee.


Locatie

Gymzaal

Lohmanlaan 19

7003 DJ  Doetinchem


Er is gratis parkeergelegenheid, direct bij de gymzaal en in de omliggende straten.

Divers

Zelf even een fleecedeken en een flesje met water meenemen.


Als je mee wilt dansen, laat het dan van te voren even weten. Zie Contact >>>

Tarieven

Proefles

€ 7,50

* Introductiekaart: 5 lessen in 6 weken

€ 55,00

Dans je 5 weken achtereen dan kan je week 6 GRATIS meedansen.
*10 lessen in 12 weken

€ 130,00

*Studentenkaart: 10 lessen in 12 weken

€ 100,00

*Minima (die niet van  de regelingen: Gelrepas, Meedoen in Overbetuwe of Meedoenarrangement  gebruik kunnen maken): 10 lessen in 12 weken

€ 100,00

Dans je 10 achtereenvolgende weken dan kan je week 11 gratis meedansen.


*10 lessen in 20 weken

€ 150,00

Losse les

€ 16,00

Losse les minima

€ 13,00

* Een abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.


Betaling

  • contant voor de les begint
  • vooraf over te maken op Rabobank NL82RABO0136241190 t.n.v. H. Petterson. Onder vermelding van je voor- en achternaam en type abonnement.

Meedoenarrangement Gemeente Doetinchem

Mensen die wonen in de gemeente Doetinchem en een inkomen hebben tot 110% van de Wet Werk en Bijstand en verder geen of weinig vermogen hebben, kunnen in aanmerking komen voor het “Meedoenarrangement”. Neem hiervoor zelf even contact op met de gemeente Doetinchem.

Donatiepotje

We zijn op vele vlakken verschillend van elkaar. Eén van die vlakken is dat  ieder een ander budget heeft waar die van rond mag komen. Een goede kennis en danser sprak mij daar een tijdje geleden op aan. Deze persoon stelde voor om ook in de Biodanza een “donatiepotje” in het leven te roepen. Mensen met een ruim budget mogen daar iets in doneren voor mensen die heel krap zitten en anders niet mee kunnen doen. Ik vond dit een heel mooi voorstel en ook helemaal passen in de energie van de nieuwe tijd. Ik merk wel dat ik het lastig vind om dit idee te lanceren omdat ik niet wil bedelen of mensen onder druk zetten. Anderzijds vind ik het een prachtig idee en hoop dat dit in de toekomst steeds vaker zo gaat werken zodat belangrijke dingen voor iedereen toegankelijk zijn. Dus bij deze bestaat deze mogelijkheid. Voel je nergens onder druk staan en volg gewoon ook hierin de stem van jouw hart. Maar is dit ook jouw droom, heb jij een ruim budget en wil je graag doneren. Stort jouw donatie dan op mijn rekeningnummer 1362.41.190 met als omschrijving “donatiepotje Biodanza Duiven of Doetinchem”. Dus nog even voor alle duidelijkheid: dit is GEEN donatie aan mij als docent maar is voor iemand die hierdoor mee kan blijven dansen. Zelf zal ik voor mensen die een donatie krijgen uit het potje ook een stukje meedoneren door een korting van mijn kant. Op naar een wereld waarin we de verschillen omarmen en samen voluit kunnen leven. Gewoon omdat iedereen dat waard is. Met dank aan de inspirator van dit idee.

Contact


Hellen Petterson

 

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl


Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen