Duiven, maandagavond

Biodanza met Hellen

Wekelijkse groep Duiven

Nieuwsbrief maandagavond

* verplicht veld


In verband met Corona virus:

t/m 28 april GEEN Biodanza


Voel je van harte welkom om mee te dansen.

Fijn als je je vooraf even aanmeld:

06-34298138 of info@biodanzamethellen.nl of Facebook


Tijd: 20:00 - 22:00 uur, inloop 19:45 uur

Locatie: 't Muziekhuus, Visserlaan 39 in Duiven


Kijk onderstaand even voor de juiste route,

navigatie brengt je naar de verkeerde plek


We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes.


Biodanza betekent letterlijk "Dans van het Leven" en het leven in al zijn facetten komt dan ook terug in de wekelijkse lessen. Biodanza wil een integratie bewerkstelligen tussen de 3 belangrijke centra in ons lichaam: ons hoofd, ons hart en onze buik. Die respectievelijk staan voor: ons denken, ons voelen en ons willen/handelen.


We bewegen op allerlei verschillende soorten muziek. Van snel tot langzaam, van jazz tot pop en van klassiek tot modern. Je danst afwisselend alleen, met zijn tweeën, in een groepje of met de hele groep. Je geeft op jouw eigen unieke wijze expressieve aan jouw beweging, jouw dans, binnen jouw mogelijkheden. Biodanza wil ons uit ons hoofd halen en weer terug brengen bij ons voelen. Dat is de reden dat we niet dansen met aangeleerde pasjes maar expressie geven vanuit wie we zijn in dit moment. Om dezelfde reden wordt je uitgenodigd om tijdens de les niet te praten. Praten zet ons in ons hoofd en haalt ons uit ons voelen.


In Biodanza leren we om in afstemming te zijn met onszelf en met de andere deelnemers. Zo creëren we een veilige, liefdevolle omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht kan komen.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen makkelijk zittende kleding te dragen waarin je je lekker kunt bewegen. Meerdere laagjes is vaak praktisch. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Weet je van jezelf dat je veel transpireert neem dan een extra shirtje en een handdoekje mee dat is voor jezelf en de ander aangenamer.


Wanneer

We dansen iedere maandagavond van 20:00 - 22:00 uur. Inloop, met thee en koekje, vanaf 19:45 uur. Wees op tijd aanwezig; wij beginnen 20:00 uur.


Nieuwe deelnemers

Omdat dit een gemengde groep is (gevorderde en mensen die nog niet zo lang dansen) hebben we besloten dat 1 x per maand nieuwe deelnemers in kunnen stromen. Neem even contact op om te overleggen wanneer dat het beste uitkomt. We maken GEEN gebruik van een proefles. De ervaring wijst uit dat je toch een paar lessen meer nodig hebben om te kunnen voelen of dit iets voor jou is. Vandaar onze introductiekaart van 5 lessen in 6 achtereenvolgende weken. Ben je 5 x achter elkaar geweest dan kan je week 6 GRATIS meedansen. We hebben een leuke open groep dus voel je welkom en dans met ons mee.


Locatie

't Muziekhuus

Visserlaan 39

6921 WZ  Duiven (Gebruik voor navigatie Jongkindstraat 1)


Er is gratis parkeergelegenheid, zowel links als rechts van het gebouw.

U vindt de ingang vanaf de rechter parkeerplaats.

Lopend vanaf het station: maximaal 10 minuten

Als je met je rug naar het station staat, ga je links. Je loopt tot de rotonde, daar steek je recht over. Na circa 100 meter zie je aan je rechterhand een verenigingsgebouw waar "t Muziekhuus deel van uit maakt. De ingang bevindt zich op de rechter parkeerplaats.


LET OP: diverse navigatiesystemen blijken naar de verkeerde plek te leiden, dus volg onderstaande beschrijving.


Vanuit richting Arnhem

A12 > afslag 28 Duiven > verkeerslichten rechtsaf (Noordsingel N810) > de vervolg


Vanuit richting Zevenaar / Doetinchem

A12 > afslag 28 Duiven > rechtsaf (Noordsingel N810) > verkeerslichten rechtdoor (Noordsingel N810) > zie vervolg


Vervolg

Verkeerslichten rechtsaf (Westsingel) > rotonde 3e afslag (Westsingel) > verkeerslichten rechtdoor (Westsingel) > neem de derde afslag op de rotonde (Visserlaan) > doorrijden tot na de s-bocht > nummer 39, 't Muziekhuus ligt rechts aan het spoor.Divers

Wij zorgen dat er thee en water voor jullie klaar staat. Zelf even een fleecedeken meenemen.


Als je mee wilt dansen, laat het dan van te voren even weten. Zie Contact >>>

Tarieven

Proefles

€ 7,50

* Introductiekaart: 5 lessen in 6 weken

€ 55,00

Dans je 5 weken achtereen dan kan je week 6 GRATIS meedansen.


* 10 lessen in 12 weken

€ 130,00

* Studentenkaart: 10 lessen in 12 weken

€ 100,00

* Minima: 10 lessen in 12 weken

€ 100,00

Dans je 10 lessen achtereen dan mag je week 11 GRATIS meedansen.


* 10 lessen in 20 weken

€ 150,00

Losse les

€ 16,00

Losse les minima

€ 13,00

* Een abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.


Betaling

  • contant voor de les begint
  • vooraf over te maken op Rabobank NL82RABO0136241190 t.n.v. H. Petterson. Onder vermelding van je voor- en achternaam en type abonnement.

Gelrepas

Voor mensen met een minimum inkomen (tot 110% bijstandsniveau in Arnhem, Duiven en Rheden en tot 120% bijstandsniveau in Westervoort) die wonen in de gemeente Arnhem, Duiven, Zevenaar, Westervoort of Rheden. Voor meer info: Gelrepas. Of bel even met Hellen Petterson 06-34298138 of 0316-341393. Maximale vergoeding per jaar: bij maximaal 4 10-lessenkaarten € 220,00 tegemoetkoming.

Donatiepotje

We zijn op vele vlakken verschillend van elkaar. Eén van die vlakken is dat  ieder een ander budget heeft waar die van rond mag komen. Een goede kennis en danser sprak mij daar een tijdje geleden op aan. Deze persoon stelde voor om ook in de Biodanza een “donatiepotje” in het leven te roepen. Mensen met een ruim budget mogen daar iets in doneren voor mensen die heel krap zitten en anders niet mee kunnen doen. Ik vond dit een heel mooi voorstel en ook helemaal passen in de energie van de nieuwe tijd. Ik merk wel dat ik het lastig vind om dit idee te lanceren omdat ik niet wil bedelen of mensen onder druk zetten. Anderzijds vind ik het een prachtig idee en hoop dat dit in de toekomst steeds vaker zo gaat werken zodat belangrijke dingen voor iedereen toegankelijk zijn. Dus bij deze bestaat deze mogelijkheid. Voel je nergens onder druk staan en volg gewoon ook hierin de stem van jouw hart. Maar is dit ook jouw droom, heb jij een ruim budget en wil je graag doneren. Stort jouw donatie dan op mijn rekeningnummer 1362.41.190 met als omschrijving “donatiepotje Biodanza Duiven of Doetinchem”. Dus nog even voor alle duidelijkheid: dit is GEEN donatie aan mij als docent maar is voor iemand die hierdoor mee kan blijven dansen. Zelf zal ik voor mensen die een donatie krijgen uit het potje ook een stukje meedoneren door een korting van mijn kant. Op naar een wereld waarin we de verschillen omarmen en samen voluit kunnen leven. Gewoon omdat iedereen dat waard is. Met dank aan de inspirator van dit idee.

Contact


Hellen Petterson

 

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl


Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen