Biodanza feesten

Biodanza Feest

Zaterdag 19 december


Helaas, deze maand gaat het feest niet door ivm de nieuwe corona regels.

Dans valt nu ook onder de contactsporten en we zijn verplicht 1,5 meter afstand te houden. Tevens moeten we subgroepjes van 4 gaan vormen. Dit voelt voor ons niet natuurlijk en ontspannen.


Maar laten we de energie hoog houden met elkaar. Dus blijf: zingen, dansen, lachen, liefhebben. Ga lekker de natuur in en bewonder de schoonheid van de herfst. Iedere dag is een "dans van het leven".


We hopen van harte dat we zaterdag 23 januari wel weer met elkaar kunnen dansen. We houden jullie op de hoogte.


Wij wensen jullie veel liefs en gezondheid en straks is er dan weer een keer dat moment dat we heerlijk vrij en onbezorgd met elkaar kunnen dansen.


Liefs,

Hellen Petterson en Frans Knepflé
Prijs: € 22,50 / minima € 20,00. Iedere entréeprijs is inclusief 2 consumptiebonnen. 

Je aanmelding is definitief nadat we jouw bijdrage van € 22,50 hebben ontvangen. SVP overmaken naar: H. Petterson

NL82RABO0136241190. Restitutie is NIET mogelijk. Uiteraard kan je als je onverwachts toch niet kunt komen jouw plek doorgeven/verkopen aan iemand uit jouw netwerk. Wel fijn als je jezelf dan even per email afmeldt en jouw vervanger/ster aanmeldt met voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer en emailadres.  Vanwege alle coronabeperkingen zijn wij genoodzaakt tot deze maatregelen. Zo kunnen we toch een heerlijke avond met elkaar creëren. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Bij binnenkomst teken je de triagelijst, je verklaart daarmee: niet verkouden te zijn, geen griep of benauwdheidsklachten te hebben, geen koorts. Niemand thuis te hebben die deze klachten heeft. Voel je je niet helemaal gezond kom dan niet. Zo creëren we met elkaar een veilige omgeving. Als je tijdens het feest ziek wordt, meld het ons even en ga direct naar huis.

Locatie: Parkstaete Zalencentrum, Parkstraat 3B, Velp (bij Arnhem). Parkeren & route: zie, www.parkstaete.com

Tijd: 20:00 - 24:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur, kom svp ruim voor 20:00 uur. We willen echt om 20:00 uur starten.
Start 1e vivencia: 20:00 uur / Biodanza
Start 2e vivencia: 22:00 uur / Dance flow

De locatie is verplicht om om 24:00 uur te sluiten, dan dienen alle gasten het pand te hebben verlaten. Daarom willen we ook echt op tijd beginnen.

Neem voor tijdens de 2 workshops een eigen waterflesje mee. In verband met corona hebben we tijdens de workshops geen waterkannen en bekers staan. Wil je bij binnenkomst, tijdens de pauze of na afloop wat drinken dan kan je gebruik maken van de 2 consumptiebonnen of gewoon wat bij de bar kopen, BETALEN VAN CONSUMPTIES MET PINPAS. De consumptiebonnen zijn alleen geldig op deze avond.

Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie weer op de dansvloer te mogen ontmoeten!

Als je je vrienden uitnodigt, vertel ze dan meteen dat ze zich wel even vooraf per email dienen aan te melden. Zet bij je aanmelding in 1 regel je: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer en emailadres. Dit zodat ik het in 1 keer kan kopiëren en in de inschrijflijst kan plakken. Bedankt voor je medewerking dit scheelt mij veel tijd.

En natuurlijk leuk als je op Facebook ook even laat weten dat je komt.


Warme hartegroet en tot dans,

Hellen Petterson & Frans Knepflé


Noteer de volgende feesten in 2021:
Zaterdag 23 januari
Zaterdag 13 februari

Zaterdag 27 maart

Zaterdag 24 april

Zaterdag 22 mei

Zaterdag 26 juni

Zaterdag 27 juli

Voorlopige tijden: 20:00 - 24:00 uur, inloop 19:30 uur. We volgen de RIVM richtlijnen.

Kijk altijd een dag voor het feest of tijden etc eventueel aangepast zijn ivm de corona regelgeving.