Biodanza feesten

Biodanzafeest


Helaas op dit moment even

geen Biodanzafeest


Wij  zijn een plek aan het vinden om samen te komen, te dansen, wat te drinken, ontspannen een praatje te maken, in een energie die WIJ als biodanzagroep samen creëren. Een gemoedelijk en warme sfeer. Dit missen wij op de huidige locatie.


Wij vragen jullie om mee te denken over wat een eventuele nieuwe locatie zou kunnen worden. Heb je een idee, laat het ons even weten, dan gaan we dat onderzoeken. Alle tips zijn welkom.


Alvast bedankt voor jullie meedenken en tot dans.
20:00 - 24:00 uur, inloop 19:30 uur


Locatie:

we zijn een nieuwe locatie aan het vinden.Aanmelden: leuk als je op Facebook laat weten dat je komt dansen. Maar aanmelding is niet verplicht, dus last minute ben je ook van harte welkom.


Jouw bijdragen: € 20,00 svp contant en zoveel mogelijk gepast meenemen. Is inclusief 2 consumpties (thee/koffie/fris/tapbier). Andere consumpties zijn verkrijgbaar met bijbetaling.


Kan je pas last minute beslissen? Welkom maar zorg dat je wel op tijd aankomt.


Inloop vanaf 19:30 uur, je kan dan even lekker aankomen, de bar is dan ook open. Kom alleen als je niet verkouden of grieperig bent.


Neem voor tijdens de vivencia zelf een flesje water mee. Verder mag je geen eigen consumpties meenemen omdat we van een horecagelegenheid gebruik maken.


We gaan er samen met jullie een super avond van maken.


Ik wens jou een heerlijke dag en we verwelkomen je graag op zaterdag 17 december.


Liefs en tot dans, 

Hellen en FransDatums 2023:

Locatie en tijd zoals bovenstaand.


Volgen binnenkort