Biodanza feesten

Biodanza met Hellen

Biodanza Feest

GEEN Biodanza FEEST

Dit ivm Corona Virus, wij volgen adviezen RIVM.


Volgende feest in Velp:

we hopen op zaterdag 26 september


"Thema volgt nog"


Op zaterdag .................  organiseren wij weer een gezellig Biodanzafeest op onze prachtige locatie in Velp (wij informeren jullie zogauw we iets zeker weten). Wil jij met ons mee dansen? Voel je dan van harte welkom om te komen. Kan je pas op het laatste moment beslissen? Aarzel niet, kom gewoon gezellig mee dansen, de deur blijft open.

 

AFFECTIEVE VERBINDINGEN dat is het thema voor dit feest. Rolando Toro noemde Biodanza ook wel een “heropvoeding in affectiviteit”. Hoe mooi als je met alle verbindingen die je maakt: die met jezelf en anderen steeds je hart verbindt. En zo ons vermogen tot affectiviteit steeds meer en meer vergroten. Dat is de uitnodiging voor deze avond.


Iedereen is welkom. We dansen vanuit ons hart en niet met aangeleerde pasjes. Ook mensen met geen of weinig Biodanza ervaring zijn van harte welkom om mee te dansen. Het is leuk om te ervaren dat de vaste groep steeds groter wordt maar er iedere maand ook weer nieuwe gezichten verschijnen. Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen.Locatie: Zalencentrum Parkstaete, Parklaan 3b in Velp.Tijd: inloop vanaf 19:30 uur. Start vivencia door Hellen en Frans 20:00 – 22:00 uur. Vanaf 22:00 – 24:00 uur vrij dansen met DJ Frans.


Prijs: € 17,50.  Alleen workshop: € 15,00. Alleen vrij dansen: € 12,50. Voor mensen met een minimum inkomen: € 15,00. Alle prijzen zijn inclusief 2 consumptiebonnen die alleen op deze avond te besteden zijn. Tijdens de workshop staat er gratis water. Eigen consumpties meenenem is niet toegestaan.Aanmelden: via Facebook of kom gewoon langs. Weet je pas op het laatste moment of je mee kan dansen dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom.


Info: Hellen Petterson  hellenpetterson@live.nl of 06-34298138Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie weer op de dansvloer te mogen ontmoeten.


Maak vrienden en vriendinnen ook enthousiast om mee te gaan zodat we met een grote groep dansende zielen op de dansvloer staan.


Laat ook op Facebook even weten dat je komt. En help ons mee om meer bekendheid om dit feest te geven.


Zonnige groet en tot dans,


Hellen Petterson &  Frans KnepfléBiodanza Feesten 2020

Zaterdag ....................Prijs, locatie en tijden; zoals bij bovenstaand feest.Contact


Hellen Petterson

 

06-34298138 of 0316-341 393

info@biodanzamethellen.nl


Zie "Contact"

© 2016 Biodanza met Hellen