Doetinchem, woensdagavond

Wekelijkse groep Doetinchem


Iedereen is welkom om mee te komen dansen. Kom alleen als je NIET verkouden of grieperig bent.


Je dient je vooraf wel even aan te melden via:

info@biodanzamethellen.nl onder vermelding van jouw voor- en achternaam

en de datum.Tijd: 19:30 - 21:30 uur, inloop 19:15 uur


Locatie: Gymzaal, Lohmanlaan 19 in Doetinchem

Gratis parkeren.De zaal voldoet aan de ventilatie-eisen die de RIVM stelt.Jouw bijdrage: € 18,00 / minima € 16,00

Mensen uit mijn weekgroepen: leskaart

Maak jouw bijdrage over naar: NL82RABO0136241190 tnv H. Petterson onder vermelding van jouw voor- en achternaam en de datum. Kom je last minute (dan wel vooraf even bellen want met 26 deelnemers zijn we VOL) dan gepast contant betalen.We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes. Fijn als je al arriveert in je danskleding zodat we de kleedruimte minimaal hoeven te gebruiken.


Zelf meenemen: flesje drinken - fleecedekentje en je eigen beker voor de thee.
Zie AGENDA voor exacte datums van de wekelijkse lessenBiodanza betekent letterlijk "Dans van het Leven" en het leven in al zijn facetten komt dan ook terug in de wekelijkse lessen. Biodanza wil een integratie bewerkstelligen tussen de 3 belangrijke centra in ons lichaam: ons hoofd, ons hart en onze buik. Die respectievelijk staan voor: ons denken, ons voelen en ons willen/handelen.


We bewegen op allerlei verschillende soorten muziek. Van snel tot langzaam, van jazz tot pop en van klassiek tot modern. Je danst afwisselend alleen, met zijn tweeën, in een groepje of met de hele groep. Je geeft op jouw eigen unieke wijze expressieve aan jouw beweging, jouw dans, binnen jouw mogelijkheden. Biodanza wil ons uit ons hoofd halen en weer terug brengen bij ons voelen. Dat is de reden dat we niet dansen met aangeleerde pasjes maar expressie geven vanuit wie we zijn in dit moment. Om dezelfde reden wordt je uitgenodigd om tijdens de les niet te praten. Praten zet ons in ons hoofd en haalt ons uit ons voelen.


In Biodanza leren we om in afstemming te zijn met onszelf en met de andere deelnemers. Zo creëren we een veilige, liefdevolle omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht kan komen.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen makkelijk zittende kleding te dragen waarin je je lekker kunt bewegen. Meerdere laagjes is vaak praktisch. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Weet je van jezelf dat je veel transpireert neem dan een extra shirtje en een handdoekje mee dat is voor jezelf en de ander aangenamer. Draag schone, frisruikende kleding, dat is ook respectvol naar je mededansers.


Wanneer

We dansen iedere woensdagavond van 19:30 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur


Nieuwe deelnemers

Ervaren dansers kunnen een losse les mee dansen. Heb je nog geen Biodanza ervaring dan kan je een introkaart van 3 achtereenvolgende lessen voor € 35,00 aanschaffen. De ervaring wijst uit dat je toch een paar lessen meer nodig hebben om te kunnen voelen of dit iets voor jou is. We hebben een leuke open groep dus voel je welkom en dans met ons mee.


Locatie

Gymzaal

Lohmanlaan 19

7003 DJ  Doetinchem


Er is gratis parkeergelegenheid, direct bij de gymzaal en in de omliggende straten.

Tarieven: klik hier