Wageningen, donderdagavond

Wekelijkse groep Wageningen

Weekgroep


Iedereen is welkom om mee te komen dansen. Kom alleen als je NIET verkouden of grieperig bent. Aanmelden via: info@biodanzamethellen.nlLocatie:

vrije school "De Zwaneridder"

Voorburglaan 72 in Wageningen

We dansen in de "Ridderzaal".

Onze ingang aan rechterzijde van het gebouw.


Tijd: 19.30 - 21.30 uur, inloop 19.15 uur.


SVP parkeren bij korfbalvereniging: Marijkeweg 23.
Jouw bijdrage

Losse les € 18,00 / minima € 16,00

Mensen uit mijn weekgroepen: leskaart

Maak jouw bijdrage over naar: NL82RABO0136241190 tnv H. Petterson onder vermelding van jouw voor- en achternaam en de datum. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes. Fijn als je al arriveert in je danskleding want we hebben hier geen kleedkamer.


Zelf meenemen: flesje drinken - fleecedekentje.
Zie AGENDA voor exacte datums van de wekelijkse lessenBiodanza betekent letterlijk "Dans van het Leven" en het leven in al zijn facetten komt dan ook terug in de wekelijkse lessen. Biodanza wil een integratie bewerkstelligen tussen de 3 belangrijke centra in ons lichaam: ons hoofd, ons hart en onze buik. Die respectievelijk staan voor: ons denken, ons voelen en ons willen/handelen.


We bewegen op allerlei verschillende soorten muziek. Van snel tot langzaam, van jazz tot pop en van klassiek tot modern. Je danst afwisselend alleen, met zijn tweeën, in een groepje of met de hele groep. Je geeft op jouw eigen unieke wijze expressieve aan jouw beweging, jouw dans, binnen jouw mogelijkheden. Biodanza wil ons uit ons hoofd halen en weer terug brengen bij ons voelen. Dat is de reden dat we niet dansen met aangeleerde pasjes maar expressie geven vanuit wie we zijn in dit moment. Om dezelfde reden wordt je uitgenodigd om tijdens de les niet te praten. Praten zet ons in ons hoofd en haalt ons uit ons voelen.


In Biodanza leren we om in afstemming te zijn met onszelf en met de andere deelnemers. Zo creëren we een veilige, liefdevolle omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht kan komen.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen makkelijk zittende kleding te dragen waarin je je lekker kunt bewegen. Meerdere laagjes is vaak praktisch. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Weet je van jezelf dat je veel transpireert neem dan een extra shirtje en een handdoekje mee dat is voor jezelf en de ander aangenamer. Svp geen (sterk ruikende) parfum of after shave gebruiken. Zorg dat je frisruikende kleding aan hebt, dat is respectvol naar je mededansers.


Wanneer

We dansen iedere donderdagavond van 19:30 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur. Wees op tijd aanwezig; wij beginnen 19:30 uur.


Nieuwe deelnemers

Altijd even vooraf melden dat je mee komt dansen. Mensen die al Biodanza ervaring hebben, kunnen een losse les mee dansen. Heb je nog geen Biodanza ervaring dan kan je gebruik maken van de introkaart van 3 achtereenvolgende lessen voor € 35,00. Dit geeft jou even de ruimte om te kunnen landen in de groep en een iets beter beeld van Biodanza te krijgen door jouw ervaringen in deze 3 lessen.


Locatie

Vrije school "De Zwaneridder"

Arboretumlaan 1 in Wageningen

We dansen op de 1ste verdieping in "De ridderzaal"Gratis parkeren bij de locatie.

Tarieven: klik hier