Coaching n.a.v. Biodanza

Coaching n.a.v. Biodanza

In Biodanza word jij uitgenodigd om uit je hoofd te gaan en steeds meer en meer in je lijf te komen, in je voelen. Dat is ook de reden waarom we tijdens de les (die we Vivencia noemen: betekent "intens ervaren") niet praten. Praten zet ons namelijk weer in ons denken, ons controlecentrum en haalt ons weg uit ons voelen.


Wat er ook in jou geraakt wordt, de eerste uitnodiging zal altijd zijn om er mee te dansen, het in beweging te zetten. Vertrouwen op de wijsheid van jouw cellen die wel weten wat er mag gebeuren. Gewoon omarmen, accepteren wat er is; jouw vreugde, jouw liefde, jouw pijn en verdriet, jouw je verbonden voelen en je soms ook alleen voelen, je weerstand en je moeiteloos bewegen. Biodanza heeft een transformeren effect. De transformatie als van een rups naar een vlinder. Jij doet dat op jouw ritme, jouw manier, jouw tempo.


Mochten er toch dingen zijn waarover jij wilt praten dan is dit mogelijk tijdens een verdiepende coaching. Het liefst doe ik dit samen met jou, wandelend in de natuur. Want letterlijk in beweging zijn, brengt ook weer beweging in onze emoties en ons denken. Als het weer het niet toelaat of jij voelt je beter om het binnenshuis te doen dan is het ook mogelijk om deze coachingssessie bij mij thuis te doen.


Locatie

Hellen Petterson

Zevenaar


Tarief

€ 55,00 per uur inclusief BTW


Meer info

Voor meer info en het maken van een afspraak, mail mij: info@biodanzamethellen.nl


Hellen is afgestudeerd life coach en heeft ook diverse coachingsstrainingen in de natuur gevolgd.