Biodanzadag in de natuur: zaterdag 1 oktober 2022Biodanzadag in de Natuur


Door Hellen Petterson & Kim van der KlisZaterdag 1 oktober 2022


Gaat helaas niet door vanwege

het slechte weer.


We proberen binnenkort een keer een last minute workshop te organiseren. Nederland blijft een uitdaging met buiten dansen.

"ÉÉN  MET  DE  NATUUR"


Wat is buiten in de natuur zijn toch heerlijk. Wij laden er zelf ook altijd enorm van op. Wandelen in het bos, op de heide, het parkje aan het einde van mijn straat of de uiterwaarden bij Kim om de hoek.


Het heerlijke van Biodanza in de natuur is dat we de hele dag buiten dansen. Bewegen op de geluiden van de natuur. De wind niet alleen horen maar ook voelen. De zon die je huid streelt en prachtige mensen om je heen om je mee te verbinden. Het wordt zo makkelijk om te ervaren dat wijzelf ook natuur zijn. Je één voelen met alles om je heen ontstaat makkelijk en natuurlijk.  De hele dag biodanza EN de hele dag buiten! 


Geniet jij mee op zaterdag 1 oktober op de Veluwezoom?

 

Last van stress of een drukke agenda? Gun jezelf een heerlijke dag in de natuur om tot rust te komen, te ontspannen en je batterij weer helemaal op te laden.Anders dan biodanza in de zaal dansen we deze dag niet op muziek. We dansen in stilte op de ‘muziek’ van de natuur: ruisende bladeren, fluitende vogels, aanzwellende wind in de boomtoppen, tjirpende krekels..... Door in stilte te zijn tijdens de vivencia's kom je in een diepe rust en kun je je verbinden met de grootsheid van de natuur om je heen. De transcendente vivencia's in de natuur brengen je naar het bewustzijn dat alles één is. Dat wij niet los staan van de natuur maar zelf onderdeel zijn van de natuur. We kunnen het gevoel van ons één voelen met alles om ons heen soms in een flits ervaren bijvoorbeeld wanneer het zonlicht in stralen magisch door de bladeren van de bomen naar beneden schijnt. Beleef een zachte liefdevolle omhelzing met de ander staand onder de bomen met de wind in je haren en de warme zonnestralen op je gezicht. Voel je levend, voel je verbonden en ga goed opgeladen en verstild weer naar huis na deze verdiepingsdag!Wij vinden het nog steeds magisch om samen deze Biodanza dagen in de natuur te mogen geven en samen met jullie het effect te mogen beleven.Fijn als je je ook bij het Facebook evenement als deelnemer aanmeld, alvast bedankt.


NB: we hebben beiden de officiële extensie Biodanza in de Natuur gevolgd en geven deze vivencia vanuit de theorie van en met dansen uit deze extensie.

 

Tijd

10:15 uur: aankomst op parkeerplaats

10:30 - 17:00 uur: Vivencia 1 - samen lunchen - Vivencia 2


 

Omdat we in de natuur dansen, hanteren we een organische tijd. We willen je vragen ruimte in te plannen zodat er geen stress ontstaat als het wat later wordt. Als het mogelijk is, creëer dan tijd voor jezelf om deze ervaring rustig na te laten werken, dan heb je er langer plezier van.


Zorg ook dat je ruim op tijd aanwezig bent zodat we niet op je hoeven te wachten als we naar de dansplek gaan lopen.Jouw bijdrage

€ 45,00. Betaling op rekeningnummer: NL47TRIO 0338 7226 10 t.n.v. Kim van der Klis onder vermelding van jou voor- en achternaam en "Biodanza in de natuur, 1 oktober. Indien je pas op het laatste moment kan beslissen of je erbij bent, dan svp contant en gepast betalen bij aankomst.Locatie

Veluwe. Na je aanmelding ontvang je de juiste locatie met een routebeschrijving.Aanmelden via: info@biodanzamethellen.nlZelf meenemen

flesjes water, lunch en een kleedje. Zonnecrème, petje en dat wat nodig is waardoor jij je lekker voelt.


Zorg dat je makkelijke kleding, in laagjes aan hebt, aangepast aan het weer van de dag.


Wij kijken er naar uit om je mee te nemen in deze prachtige ervaring in de natuur.Hartegroet en tot dans,


Hellen Petterson en Kim van der Klis