Workshops op aanvraag

Workshops op aanvraag

Heeft u iets te vieren; een verjaardag, trouwerij, jubileum of een ander bijzonder moment? En vindt u het leuk om dan samen met uw gasten een Biodanza workshop te dansen? Ik vind het leuk om deze bijzondere dag voor jou nog meer kleur te geven door een Biodanza workshop te geven.


In overleg met jou zullen we het thema van de workshop bepalen. Als jij bepaalde wensen hebt, kunnen we daar rekening mee houden. Jouw lievelingsdans of lievelingsmuziek kunnen we in de workshop gebruiken.


Samen bepalen we hoe lang de workshop zal duren en of dat die voor beginners geschikt moet zijn of juist meer verdiepend.


Tarieven

€ 150,00 voor een workshop van circa 1 uur, dit is inclusief overleg vooraf en BTW.

€ 200,00 voor een workshop van circa 1,5  - 2 uur, dit is inclusief overleg vooraf en BTW.


Reiskosten: € 0,29 per km. Dit is inclusief BTW. Is de reisafstand vanaf Zevenaar 20 km of minder, dan zal er geen extra reistijd worden berekend.


Zakelijke tarieven

In overleg.


Biodanza werkt erg goed als teambuilding. Via de dans zijn uw medewerkers met elkaar verbonden, hebben plezier, ervaren elkaar op een nieuwe manier. Mogen in de gezamenlijke dansen ook samenwerken, met elkaar in feedback zijn. Via de openheid die door het dansen ontstaat, zullen mensen wat meer van zichzelf laten zien en dat werkt erg verbindend. En iemand waarmee je je verbonden voelt daar zal je je meer voor inzetten zowel privé als zakelijk. Een natuurlijke manier dus om de sfeer op de werkvloer te verbeteren. Alles wat in de natuurlijke flow van het leven mee kan bewegen, kost minder energie, geeft zelfs energie, en zijn de werkresultaten beter.


Ook hier zal de workshop in overleg tussen u en mij worden opgesteld. Wat wilt u bereiken? Hoe groot is de groep. Hoe lang mag de workshop duren. Kijk ook even bij Biodanza en Publicaties voor meer info over wat Biodanza is.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier. Of mail mij: info@biodanzamethellen.nl