Tarieven

Tarieven 2024

Duiven, Doetinchem en Wageningen

Proefabonnement: 3 lessen achtereen volgend

€ 35,00

* 6 wekenkaart

 € 72,50

Te gebruiken in 6 achtereenvolgende weken

* 12 wekenkaart

€ 145,00

Te gebruiken in 12 achtereenvolgende weken
* Minima: 12 wekenkaart

€ 115,00

* Studenten: 12 wekenkaart     

€ 115,00

Te gebruiken in 12 achtereenvolgende weken.


Losse les

€ 18,00

Losse les minima

€ 16,00
Les dubbel dansen, 2e keer

€ 8,00 / minima € 7,00

* Een abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.


Betaling

  • contant voor de les begint
  • vooraf over te maken op Rabobank NL82RABO0136241190 t.n.v. H. Petterson. Onder vermelding van je voor- en achternaam, Duiven of Doetinchem en type abonnement.

Gelrepas

Voor mensen met een minimum inkomen (tot 110% bijstandsniveau in Arnhem, Duiven en Rheden en tot 120% bijstandsniveau in Westervoort) die wonen in de gemeente Arnhem, Duiven, Westervoort of Rheden. Voor meer info: Gelrepas. Of bel even met Hellen Petterson 06-34298138 of 0316-341393. Maximale vergoeding per jaar: bij maximaal 4 10-lessenkaarten € 220,00 tegemoetkoming.

Vanaf januari 2016 doet de gemeente Zevenaar ook mee aan het Gelrepas.


Meedoenarrangement Gemeente Doetinchem

Mensen die wonen in de gemeente Doetinchem en een inkomen hebben tot 110% van de Wet Werk en Bijstand en verder geen of weinig vermogen hebben, kunnen in aanmerking komen voor het “Meedoenarrangement”. Neem hiervoor zelf even contact op met de gemeente Doetinchem.

Donatiepotje

We zijn op vele vlakken verschillend van elkaar. Eén van die vlakken is dat  ieder een ander budget heeft waar die van rond mag komen. Een goede kennis en danser sprak mij daar een tijdje geleden op aan. Deze persoon stelde voor om ook in de Biodanza een “donatiepotje” in het leven te roepen. Mensen met een ruim budget mogen daar iets in doneren voor mensen die heel krap zitten en anders niet mee kunnen doen. Ik vond dit een heel mooi voorstel en ook helemaal passen in de energie van de nieuwe tijd. Ik merk wel dat ik het lastig vind om dit idee te lanceren omdat ik niet willen bedelen of mensen onder druk zetten. Anderzijds vind ik het een prachtig idee en hoop dat dit in de toekomst steeds vaker zo gaat werken zodat belangrijke dingen voor iedereen toegankelijk zijn. Dus bij deze bestaat deze mogelijkheid. Voel je nergens onder druk staan en volg gewoon ook hierin de stem van jouw hart. Maar is dit ook jouw droom, heb jij een ruim budget en wil je graag doneren. Stort jouw donatie dan op mijn rekeningnummer Rabobank NL82RABO0136241190 t.n.v. H. Petterson met als omschrijving “donatiepotje Biodanza Duiven of Doetinchem”. Dus nog even voor alle duidelijkheid: dit is GEEN donatie aan mij als docent maar is voor iemand die hierdoor mee kan blijven dansen. Zelf zal ik voor mensen die een donatie krijgen uit het potje ook een stukje meedoneren door een korting van mijn kant. Op naar een wereld waarin we de verschillen omarmen en samen voluit kunnen leven. Gewoon omdat iedereen dat waard is. Met dank aan de inspirator van dit idee.