Links

LinksVereniging Biodanza Nederland (VBN)Vereniging Biodanzascholen Nederland (VBSN)International Biocentric Foundation (IBF)Biodanza school Rotterdam, Phoebe FelenCamperen op een onbewoond eiland in: compleet ingerichte yurts - tipi's - saharatenten.Imana Petterson. Levensvreugde en Moeiteloosheid d.m.v. yoga en zhineng qigong.Kompassie Netwerken: Trefpunt voor (psychisch) welzijn


Ready to Dance: voor specifiek dansschoeisel en comfortabele danskleding

Parallelweg 9 De Steeg / Weverstraat 34a Arnhem


Mikado heeft een breed aanbod aan activiteiten en diensten op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden advies, ondersteuning en informatie voor ouderen, jongeren, mantelzorgondersteuners, vrijwilligers enz. Lees meer op de website.


Beeldend kunstenares en designer Zippora Meijer

Zippora heeft haar galerie in Velp. Ze maakt prachtige kleurrijke kunst die mijn hart en ziel beroeren. Ze is zo kleurrijk en creatief als het leven zelf. Zij weet met haar kwast te dansen over het doek. Als ik naar haar werk kijk dan maakt dat dat ik me intens levend voel en geinspireerd word om voluit te leven.  Zippora dank je wel dat je ons met je werk raakt in ons levend zijn.