Biodanza Matinee

Zondag 8 december 2020

Samen Dansen en Eten


Maandelijks op zondagmiddag in Duiven


"Verstilling"


Voor alle Biodanza-Levensgenieters.


Houd jij van Biodanza en van gezellig samen eten dan is de “Biodanza Matinee” zeker iets voor jou.

 


We starten met een heerlijke vivencia. Daarna volgt er een gezellig Potpuck Diner. Iedere keer weer een overvloed aan heerlijks.En het thema waarmee we gaan dansen is "Verstilling"

We bewegen naar de kortste dag van het jaar. De tijd van naar binnen keren, verstilling. Ook de tijd van verlangen naar licht, en zeker ook het licht in onszelf. Deze zondag gaan we dansen met dat naar binnen keren, de verstilling. Ons verlangen naar licht en dat weer geboren te laten worden. Van "doen" naar "zijn". Vanuit onze stilte ervaren dat we dat licht zijn.

Voel jij je geraakt door dit thema? Je bent van harte welkom om met ons mee te dansen.De Biodanza Matinee is niet zo grootschalig als ons maandelijkse feest in Velp. Gemiddeld zijn we met circa 20 mensen, iedere keer weer een hele fijne groep.


Deze middag is bedoeld voor mensen met Biodanza ervaring, minimaal een half jaar. Twijfel je .... bel me dan even.  Voel je vrij om  jouw vrienden ook uit te nodigen  om met ons mee te dansen of laat het ze via Facebook weten.Tijden

13:30 uur: inloop met thee en wat lekkers

14:00 – 16:30 uur: Biodanza vivencia

17:00 – 18:45 uur: Pot Luck Diner (neem jouw favoriete gerecht mee om samen te eten)Jouw bijdrage: € 17,50 / mensen met een minimum inkomen € 15,00. Fijn als je het gepast mee neemt. Wij nemen GEEN briefjes van € 100,00 aan. Er staat voor iedereen gratis water, thee en wat lekkers, bekers zijn aanwezig.


Zelf meenemen: fleecedeken of vachtje – jouw favoriete gerecht voor het samen eten – bord, bestek en soepkom. Bekers zijn aanwezig. Er is een 2 pits electrische kookplaat om soep op te warmen. Fijn als je een plastic zak mee neemt om je vuile spullen weer mee in terug te nemen.


Locatie: ‘t Muziekhuus – Visserlaan 39 in Duiven (bij Arnhem). Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos".


LET OP!!! Kom je met de auto en gebruik je navigatie: toets Jongkindstraat 1 Duiven in (want navigatie brengt je vaak naar de verkeerde plek als je Visserlaan 39 intoetst). Precies tegenover Precies  tegenover de Jongkindstraat ligt het verenigingsgebouw waarin het muziekhuus zit (Voorkant van het gebouw staat een bord met schietvereniging "De Roos"). Ingang Muziekhuus is op de rechter parkeerplaats (gratis parkeren, ook in omliggende straten).


‘t Muziekhuus is ook per trein bereikbaar, station Duiven. Als je met je rug naar de voorkant van het station staat (het pleintje waar de leeuw op staat), loop je naar links de straat in (straat die voor het station loopt) – bij 1e rotonde rechtdoor – dan circa 50 meter later ligt het vereningingsgebouw aan je linker hand – de ingang van ‘t Muziekhuus ligt aan de rechter parkeerplaats. Maximaal 10 minuten lopen.


Aanmelden: fijn als je via Facebook laat weten dat je komt. Je mag me ook een mailtje sturen: info@biodanzamethellen.nl. Weet je pas op het laatste moment of je mee kan dansen dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom. De deur sluit als we met de vivencia beginnen.


Vind je dit een leuk initiatief dan kan je me helpen door het op jouw Facebook pagina te delen of jouw vrienden bij het evenement uit te nodigen. Alvast bedankt.


Ik heb  veel  zin om zondag 8 december weer met jullie te dansen en te eten.Liefs en tot dans,


Hellen Petterson en team: 
Biodanza Matinee  2020

Datums volgen nog


Prijs, locatie en tijden; zoals bij bovenstaand feest.