Nationale Biodanza week

Nationale Biodanzaweek

Gratis Biodanza Vivencia


Vrijdagavond 19 april 2019


Locatie: gymzaal Eimerssingel-Oost 262 in Arnhem


Tijd: 19:45 uur inloop / Vivencia 20:00 - 21:30 uur


Voor wie?

Iedereen is welkom om mee te dansen.

Van mensen die nog nooit gedanst hebben tot iemand die al jaren danst.


Er staat voor iedereen gratis water, thee en koekje.


Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes zodat je wat uit kunt doen als je het te warm krijgt.


Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren.


Meld je aan via: Facebook of info@biodanzamethellen.nl


Nederland danst:

duizenden mensen dansen tijdens de 7eNationale Biodanzaweek

ook in Arnhem op 19 april

 

Biodanza wordt steeds populairder in Nederland. Op 200 plekken kan wekelijks gedanst worden. Van 14-22 april 2019 worden speciale evenementen door heel Nederland georganiseerd voor mensen die kennis willen maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren.


Op  19 april ben je van harte welkom vanaf 19:45 uur in  de gymzaal Eimers aan de Eimerssingel –Oost 262B in Arnhem waar verschillende biodanza docenten uit de regio Arnhem en omgeving  een gratis kennismakingsworkshop zullen verzorgen. Er wordt gedanst van 20:00 uur tot 21:30 uur.


Waarom deze Nationale Biodanzaweek?

De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om "de hele planeet te laten dansen". Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland. Naast de vijf biodanza scholen zijn er door het hele land  biodanza docenten die wekelijks les geven. 

 

Voor wie is biodanza bedoelt?
Biodanza is voor iedereen die graag danst of zou willen dansen. Biodanza leert je om je vrij te bewegen op een ongedwongen manier.  Het gaat niet over danspasjes of ingewikkelde techniek.  Je kunt op jouw eigen manier dansen en zo steeds meer jouw gevoel tot uitdrukking brengen. Biodanza nodigt mensen uit om zich meer te verbinden met hun levensvreugde.  Veel mensen ervaren verdieping in hun dagelijks leven door het doen van biodanza en komen dichterbij wat ze werkelijk willen en wat voor hen belangrijk is.  Door het dansen, door de non verbale oefeningen voelen mensen meer contact met zichzelf, met anderen en al het leven om zich heen. Mensen kunnen meer genieten en worden steeds weer verrast door de vrolijke en soms ontroerende ontmoetingen met anderen in de dans.


Dus houd je van muziek en bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten maar juist lekker landen in je eigen lijf? Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza. Ook als je alleen maar nieuwsgierig bent en maar 1 keertje wilt komen ben je van harte welkom om mee te dansen.Aanmelden kan via info@biodanzamethellen.nl. 

Zie je dit pas last minute dan ben je ook zonder aanmelding van harte welkom.


Deze avond word je aangeboden door Biodanza docenten uit Arnhem en omgeving:


Hellen Petterson: Duiven - Doetinchem - Elst

Kim van der Klis: Arnhem

Frans Knepflé: Arnhem

Menno Kuiper: Arnhem

Majelle Bakker: Wageningen