Duiven, maandagavond

Wekelijkse groep Duiven

Weekgroep


Iedereen is welkom om mee te komen dansen. Kom alleen als je NIET verkouden of grieperig bent. Aanmelden via: info@biodanzamethellen.nlLocatie: "De Ogtent", Remigiusplein 9 in Duiven

op de 1ste etage, zaal "bij de kinderen"


Tijd: 19.30 - 21.30 uur, inloop 19.15 uur.


Gratis parkeren (met parkeerschijf, is circa 2 uur) op het Liemersplein, 1 minuut lopen naar locatie. Loop de straat over en loop langs de Lidl naar het Remigiusplein.


Station Duiven is op loopafstand: 1,1 km / 13 minuten volgens de ANWB routeplanner.


De zaal voldoet aan de ventilatie-eisen die de RIVM stelt. De zaal heeft een mooie pvc vloer en sfeerverlichting die we kunnen dimmen. Het heeft 5 hele grote ramen die voor heerlijk veel daglicht zorgen, maar geen inkijk omdat het op de 1ste verdieping ligt. Het gebouw is gelegen op een leuk uitgaansplein in DuivenJouw bijdrage

Losse les € 18,00 / minima € 16,00

Mensen uit mijn weekgroepen: leskaart

Maak jouw bijdrage over naar: NL82RABO0136241190 tnv H. Petterson onder vermelding van jouw voor- en achternaam en de datum. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Trek makkelijk zittende kleding aan in laagjes. Fijn als je al arriveert in je danskleding want we hebben hier geen kleedkamer.


Zelf meenemen: flesje(s) drinken - fleecedekentje.
Zie AGENDA voor exacte datums van de wekelijkse lessenBiodanza betekent letterlijk "Dans van het Leven" en het leven in al zijn facetten komt dan ook terug in de wekelijkse lessen. Biodanza wil een integratie bewerkstelligen tussen de 3 belangrijke centra in ons lichaam: ons hoofd, ons hart en onze buik. Die respectievelijk staan voor: ons denken, ons voelen en ons willen/handelen.


We bewegen op allerlei verschillende soorten muziek. Van snel tot langzaam, van jazz tot pop en van klassiek tot modern. Je danst afwisselend alleen, met zijn tweeën, in een groepje of met de hele groep. Je geeft op jouw eigen unieke wijze expressieve aan jouw beweging, jouw dans, binnen jouw mogelijkheden. Biodanza wil ons uit ons hoofd halen en weer terug brengen bij ons voelen. Dat is de reden dat we niet dansen met aangeleerde pasjes maar expressie geven vanuit wie we zijn in dit moment. Om dezelfde reden wordt je uitgenodigd om tijdens de les niet te praten. Praten zet ons in ons hoofd en haalt ons uit ons voelen.


In Biodanza leren we om in afstemming te zijn met onszelf en met de andere deelnemers. Zo creëren we een veilige, liefdevolle omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht kan komen.

Kleding

Het is fijn om tijdens het dansen makkelijk zittende kleding te dragen waarin je je lekker kunt bewegen. Meerdere laagjes is vaak praktisch. We dansen op blote voeten, antislipsokken of zachte dansschoentjes. Weet je van jezelf dat je veel transpireert neem dan een extra shirtje en een handdoekje mee dat is voor jezelf en de ander aangenamer. Svp geen (sterk ruikende) luchtjes opdoen. Zorg dat je frisruikende kleding aanhebt, dat is ook respectvol naar je mededansers.


Wanneer

We dansen iedere maandagavond van 19:30 - 21:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur. Wees op tijd aanwezig; wij beginnen 19:30 uur.


Nieuwe deelnemers

Ervaren dansers kunnen een losse les mee dansen. Mensen zonder Biodanza ervaring kunnen een introkaart van 3 achtereenvolgende lessen van € 33,00 aanschaffen. De ervaring wijst uit dat je toch een paar lessen meer nodig hebben om te kunnen voelen of dit iets voor jou is. We hebben een leuke open groep dus voel je welkom en dans met ons mee.


Locatie

De Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven

We dansen op de 1ste verdieping in de zaal "bij de kinderen"

Gelegen aan een leuk uitgaansplein in het centrum van Duiven.


Er is gratis parkeergelegenheid op het Liemersplein. Steek de straat over en loop langs de Lidl het Remigiusplein op.


Station Duiven is op loopafstand: 1,1 km / 13 minuten lopen (volgens ANWB routeplanner)

Tarieven: klik hier